Cleaning day

Today it is Saturday, the day of the cleaning the house. MJ and I always do the first floor. Or better: MJ is doing the first floor, and I am bothering her a lot, thinking that I am helping her. Fortunately it is not a lot of work, so we only spent some time in the morning doing that.
This afternoon (after lunch, so around five o’clock) we will go to town to do some shopping. I really like the opening times of the shops over here. In the Netherlands shops close at the moment that they open here. On the other hand, I feel sorry for the people working in the shops.

2 thoughts on “Cleaning day”

  1. Ha die Sangers, je bent daar dus drukker met opruimen dan je in 13 jaar JNH hebt gedaan (HAHA). Maar goed, je moet je tijd toch nuttig proberen te besteden.
    By the way, de sinterklaasavond met de 16+ was erg gezellig. Het scheetkussen, de sesamstraat leer cd, de lege flesjes drank en de geluid makende kerstmannetjes deden het goed. Ook de goedkope nepsinterklaas (ik dus met een papieren mijter) scheen wel in goede aarde te vallen. Humor was het wel.
    De gribus maar en tot hopelijk snel weer ziens.

Comments are closed.