Hits, Chiro Startdag en Fimcap Bureaumeeting

Nu mijn homepage vermeld staat in de surftips van The Internet Plaza moet ik er wel voor zorgen dat mijn site up-to-date blijft. Daarom weer wat nieuws van mijn persoontje.

Ik heb ondertussen weer twee fantastische weekenden gehad. Van 10 tot en met 12 september ben ik in Vlaanderen geweest voor de startdag van de Chiro. Op vrijdagavond heb ik meegeholpen met opbouwen (samen met 400! anderen), en op de dag zelf was ik gewoon deelnemer (samen met ongeveer 4000 Chiro’s). Na afloop had Kristel nog een geweldig programma voor ons in petto: een feest van de CM in Antwerpen en op zondag een bezoek aan de meiden van Chiro Woka, waar ik me als Tipper helemaal uitgeleefd heb.

Afgelopen weekend was er weer eens een bureaumeeting van de Fimcap, deze keer in Zuidoostbeemster, Nederland dus. Het was een nuttige en erg gezellige bijeenkomst. Na afloop nog een aantal van mijn Europeese vrienden het ‘echte’ Amsterdam laten zien, inclusief knokpartij op de wallen.

Jeroen Sangers @jeroensangers