Pinkpop & Ouderweekend

Het kan niet op met de weekendjes weg.

Ik ben nu al een paar weekenden niet meer thuis geweest. Twee weken geleden ben ik met Marco, Dagmar, Chris en Wim naar Pinkpop geweest. Vooral de twee ‘rustige’ dagen vond ik erg goed. Muzikale hoogtepunten waren voor mij de Postman, de Heideroosjes, Skunk Anansi, Jon Spencer Blues Explosion en Soulfly. Het was weer eens zo’n weekend die maar niet gezellig wilde worden…

Afgelopen weekend was het Jong Nederland Harmelen ouderweekend. Lekkere twee dagen lang met die oudjes spelletjes spelen! Ik moet zeggen, ze waren een stuk erger dan hun kinderen. Alle kindsheid kwam weer boven, ze waren écht een paar dagen los.

Hoogtepunt was uiteraard het feest op zaterdagavond: ik zie de dames nog ronddansen met verf op hun gezicht en theezakjes aan hun oren.

Jeroen Sangers @jeroensangers