My parents are here

Yesterday evening my parents arrived for a short holiday in our house. I came home from work a little bit late, so I had to run a little bit to be ready before they arrived. I cleaned the last things, ironed our clothes and prepared a spinach/salmon quiche and a salad with cheese and apple.

When MJ arrived with them, I showed them around in our house. My mother only had seen it before we started the reconstruction, and though my father had visited us in January, enough things have changed in the mean time.

At half past ten we started our supper, which was even for us a little bit late. Fortunately my parents had eaten some krentenbollen (anybody knows the translation?) in the airplane. After supper we talked a little bit and we showed them our holiday photo’s from Croatia.

This morning before going to work, I prepared the table for breakfast. While they were eating, I gave them our map of Lleida and explained them where our house is and where they can find interesting things. I also explained them how to make coffee and gave them the keys of the house. I am sure that they will be alright.

3 thoughts on “My parents are here”

 1. Hoi!
  Veel plezier met je ouders, is altijd gezellig met ze op bezoek, heel zeker als je zo ver weg woont!
  Gefeliciteerd met een nieuwe pop-up vrije server. Heeft het je veel gekost?
  Sebastiaan

 2. Bedankt voor de vertaling. Ik had uiteraard gewoon in het woordenboek kunnen kijken, maar je weet hoe lui ik ben.
  Leuk dat je nog steeds met groot ijzer werkt, en nog wel van je favoriete merk! Ik hoop voor je dat je die job krijgt.

 3. Hoi Jeroen,
  Krentenbol = currant bun in het Engels.
  Groeten aan Maria José, je vader en je moeder (hoewel de laatste mij nog nooit gezien en misschien ook nog wel nooit van mij gehoord heeft heeft).
  Ben vanmiddag op intake gesprek geweest bij Rabofacet in Zeist voor een klus tot minimaal het eind van dit jaar.
  Boeiende omgeving met veel zware AIX-dozen, nu pSeries genoemd, en veel interne klanten. Ook p690 machines, die dynamisch geconfigureerd kunnen worden en in meerdere omgevingen (= machines) verdeeld kunnen worden. Sinds kort ben ik gecertificeerd voor het configureren van dat soort machines. Zie http://publib-b.boulder.ibm.com/Redbooks.nsf/RedbookAbstracts/sg247195.html?Open
  Het was mijns inziens een positief gesprek. Je hoort er nog wel van hoe het afloopt.
  Met vriendelijke groet,
  Arie Maat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.