Rome

Vrijdagavond ben ik terug gekomen van een weekje Rome. Ik moest naar Rome vanwege de FIMCAP bureaumeeting op 12 en 13 december, en als je er toch bent kun je net zo goed een weekje blijven, toch? Marjolijn en ik waren niet de enige die nog wat van Rome wilden zien; Graziëlla Fallone (Ch) en Cristian Klein (Au) bleven tot maandag, Marco Simonini (I) was dinsdag nog aanwezig, Didier Urbain (Be) bleef tot en met woensdag en Susanne Sörensen en haar vriend (Dk) zijn zondag pas naar huis gegaan. En wat doe je dan in zo’n week? Gewoon: heel veel bekijken, winkelen, mensen kijken, wat rond slenteren en kletsen.

One thought on “Rome”

 1. Hoi Jeroen,
  Grappig opm al die dingen terug te lezen van onze begin jaren bij de fimcap. Lesotho, Rome, medewerkersweekenden met de pepsitheek etcetera. En tevens erg leuk dat we er beide onze grote liefde aan over hebben gehouden!!
  Groetjes uit Utrecht
  aan jou en Jose-Maria
  Liefs,
  Marjolijn

Comments are closed.